tis... onsdag?!

Jävlar vad tiden går snabbt, tänkt precis skriva att det var tisdag, men icke. Hoppas bara att inte lovet går lika snabbt...  Satte mig egentligen vid datan för att skriva på mitt SO-arbete. Fick ihop cirka tio meningar innan jag tröttnade, well done, verkligen! Jaja, inte mitt fel att det är så sjukt jävla tråkigt. Dessutom kommer jag få bajsigt betyg på det I think. Frågade nämligen Fredrik om han kunde läsa det här om dagen och då sa han att jag hade för mycet analyser och för lite fakta, hur lyckas jag? Det ör fan alltid tvärtom. Wellwell, jag gör faktiskt så gott jag kan och mer än så går inte. Men nu ska jag dra mig och börja med arbetet...
Pussssyyyyy

Bara för att jag har tråkigt..

så kan jag väl uppdatera då, eftersom louise har tjatat så jävla mycket!
Kan ju summera vad som har hänt sen i fredags då, trots att det var mycket längre sen än så som jag skrev, men det får duga! I Fredags var jag fortfarande jävligt hängig och hade feber så jag var bara hemma och läste tidningar (läs: tittade på bilderna) med familjen plus alex som kom efter ett tag! I Lördags var jag hemma själv så jag och Alex började kvällen med att göra tacos och mysa lite. Efter ett tg kom louise och vi började kröka lite och så hemma bara. Efter ett tag blev vi festsugna så vi ringde runt lite och bestämde träff med Annie, Malin och Cissi och sedan drog vi runt lite och efter ett tag blev det fest, vilket alltid är roligt! ;) I Söndags kan jag inte minnas vad jag gjorde, men jag tror att det var plugg som gällde, precis som igår och idag. Även om jag inte pluggar särskilt mycket men ändå, har i alla fall nästan blivit klart med allt nu. Imorgon är det värdegrundsdag i skolan, får se om jag ska gå.. är fortfarande bajssjuk.
Har förresten bestämt mig för balklänning nu! nr 10 blev det, gjorde jag rätt val? Återstår att se.
Pusssss på er

torsdag

Hallå! Idag har jag som vanligt sovmorgon till halv elva, mycket skönt ska jag säga er. Hade dock kunnat sova ännu längre än vad jag gjorde märkte jag, eftersom bussen gicken kvart senare men aja.. Bussen går i alla fall om  25 minuter så jag chillar mest runt på internet och Alex spelar TV spel, tråkigt som fan. Efter skolan ska jag nog försöka få pappa att börja tapetsera mitt rum därnere så det blir färdigt snart, men får nog vänta med att köpa möbler tills mamma kommer hem. Nåja, ganska ointressant fakta det här.
GLÖM INTE ATT KOMMENTERA VILKEN BALKLÄNNING SOM ÄR FINAST!!! haha nej men så viktigt är det kanske inte, men roligt att vet vad ni tycker..
PUSSSS

Tisdag

Solig dag idag, mycket skönt. Blir sååå mycket piggare av det, framförallt på morgonen! Dagen idag spenderades först i *trumvirvel* SKOLAN! haha, nej men den var dålig.. Efter skolan åkte jag till skärholmen för att möta Emma och Louise fr lite shopping. För min del blev det ingenting alls, men ville spara lite efter som jag precis har beställt för dryga tusenlappen på forever21.com. Emma hittade i alla fall ett nagellack och palestinasjal (? rätta mig om jag har fel Emma)  och därefter drog jag mig hemåt. När jag kom hem lagades det middag - Pasta Carbonara, fast mitt recept så det är inte likt någon annans hah! Nu är Alex och tränar mina lillebror med flera i innebandy och när han kommer så ska v ner och träna lite (crosstrainern och cykel). Är glad att mitt sjuka beteende inte var så farligt, nu har det gått 4 dagar!!!
Btw, glöm inte att säga vilken balklänning som är finast!!!
Pussss

Hjääälp, tack.

Okej, har säkert inet alls många läsare kvar nu när jag varit så dålig på att uppdatera, men behöver hjälp med att välja balklänning. Jag vet vad för modell och så jag vill ha men jag har skit svårt att välja ändå..
 Det finns för många! Jag kommer lägga upp bilder så skulle verkligen uppskatta om ni kunde svara vilken ni tycker är finast och isåfall vilken färg på klänningen, skriv färg även om det inte är den färgen på bilden..
Ni får gärna skriva anonyma, behöver bara hjälp...

   
1                      2                          3                         4
 
    
5                      6                          7                      8

    
 9                     10                    11                     12

 
13

RSS 2.0