söndag

Nu har jag gjort det igen, och nej, jag är inte stolt! Det har gått waaaaaay too much time sedan jag bloggade senast. Men va fan, jag orkar typ inte? Mitt liv är ju inte direkt intressant, så det är ju knappast ngt man vill läsa om.
Anyway, jag vet inte om jag orkar dra igenom alla dagar. men kortfattat typ; ons-fre skola, boring som fan. Ska bli såååå skönt med sommarlov, men måste försöka keep up the good (för ja, det är faktiskt ganska bra) work. Så att betygen int eblir sämre. Suuuuck! alltså orka betyg, måste skriva MVG på engelska provet på fredag, annars blir mitt betyg sämre. Förra provet gick skit, man skulle skriva 20 meningar och fick ett poäng för varje mening, själv skriver man 12 och vips så var det provet dåligt som f*n. aja, fre,lör, orkar inte ens snacka om det.. helt ärligt ORKAR inte. aja, är ju typ på dåligt humör märkte jag nu :O. Så ska nog gitta från bloggen och träffa Louise tror jag. PUSS HEJ


tisdag

sho bräääää! (oseriöst, för er som ej förstod)

Idag vaknade jag vid sju och gick upp och fixade mig osv. Skoldagen har gått rätt så snabbt, men har varit GRYMT tråkig. Kan bero på att jag inte har mått så bra, har haft ont i huvudet :/
Som vanligt på tisdagar var det konfirmation, då prövade vi kåpor som vi ska ha på oss när vi konfirmerar oss snart. Efter konfan gick jag hem till mig med Louise.
Fast vi var inte hos mig så länge, för vi hade tråkigt så vi åkte hem till Louise med moppen. Emma hos Louise åt vi lite (eller nja, rätt mkt faktiskt) och sen åkte vi bara runt lite med moppen.
Usch, vad tråkigt jag skriver.. så grymt tråkigt och opersonligt, men känner mig inte så motiverad att skriva. Imorgon ska teknikprojektet vara inne förresten.
Jag har gjort en Camera Obscura. Den är fakiskt rätt snygg och den funkar (!), så jag hoppas att jag åtminstone kan höja mitt betyg till ett VG (fick G nu i höstas), suger så grymt i teknik, typ mitt sämsta ämne.. 
Någon gång den här veckan kommer min ANABANANA tröja (om den inte redan har kommit? :O) och mina hm grejer, ååh vad skönt för jag behöver verkligen lite nya kläder!
För er som undrar vad jag menar med ANABANANA tröja så kan jag säga att det är en grå hoodtröja med vit/rosa text i samma stil som canada tröjorna. Har nämligen ingen hoodtröja, saknar verkligen det!

Slutligen vill jag bara tillägga att Ida faktsikt också är superduperbra, tycker jag. Finns här om du vill snacka, det ska du veta!

..nu ska jag väl dra och kolla på lite TV det är ju UGLY BETTY ffs! Även om jag kanske inte tycker det är så jättebra menmne!
Pusssssss

måndag

Hi there :) Idag har jag haft studiedag. Det har varit skönt men har inte gjort så mycket så det känns som att jag borde gjort lite saker som jag integjort, hah.. intressant. Just nu är jag bara så trött på allt och alla. Trött på samma gamla människor, samma gamla rykten (fast med olika personer), samma gamla skola, samma gamla ALLT. Jag vill bara flytta härifrån och byta skola. SEGELTORP SUGER HÅÅÅÅÅÅÅRT! Pratade med mamma om det igår, hon sa kanske.. hoppashoppashoppas! Okej, det är ju självklart inte bara jag som bestämmer om vi ska flytta eller inte, men mamma och pappa vill typ också.. Det är bara Anton som inte vill, men tro mig han kommer vilja snart han också. Jag vill bara börja om på nytt, orkar inte med Segeltorp längre.. aja, nu får det vara slut på min klagosång.. Vill bara tillägga att YSLs foundation "PERFECT TOUCH" är bäst! Den är så jävla skön att ta på sig på morgonen, plus att den täcker mina fula fräknar bra haha ^^  wellwell, nu ska jag fortsätta hänga lite på pa.
kisses!


söndag

okej, nu har jag gjort det igen. Slutat skriva blogg, det är en dålig vana, om man nu kan kalla det för vana? Hursomhelst, fick lite klagomål från Ida (ja, jag såg vad du skrev) så tänkte att jag skulle skriva lite för att göra henne glad hihi ^^ Idag vaknade jag runt kvart över nio, det var tänkt att det skulle vara någon form av tränings tunering bara två matcher i och för sig menmen. När vi väl kom till vårby visade det sig dock att älvsjö inte skulle vara med så det var bara mot vårby vi spelade. Matchen tänker jag inte ens beskriva eller ge några kommentarer på, vissa personer behöver hjälp är allt jag har att säga helt enkelt. Efter matchen åkte jag hem och duschade. När jag hade fixat mig lite åkte jag och mamma och köpte en hjälm och lås till moppen. Det blev en svart/vit/grå hjälm. När vi hade kommit hem åkte jag för att hämta Michelle och vi åkte sedan hem till mig för att hämta lite grejer och sen till black and white (eller segeltorps pizzeria som det numera heter). Där mötte vi Robin, Chribba och Mattias. Sen var vi med dom ett tag. Gjorde inget speciellt.. Nu sitter jag här med Louise och vi ska väl snart ut, vet inte riktigt vad vi ska göra. HOPPAS DU ÄR GLAD NU IDA!  pusssaaaar <3333


wednesday

Hallå! :D
Har precis pluggat färdig, haha jag skriver om plugg hela tiden har jag märkt, men vad fan jag går ju i skolan så!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, eller lite har jag väl hunnit med. Skolan gick hyfsat snabbt för att vara onsdag. Onsdagar brukar kännas GRYMT sega pga att alla lektioner efter lunch är ihop pressade med fem minuters mellanrum..
Fick tillbaka NO provet, uschuschusch, vill egentligen inte ens skriva om det menmen, ska man skriva om det bra får man skriva om det dåliga.. eller ja.. "dåliga".
Hade spanska prov också, som jag skrev i det förra inlägget, fast det kan ju bara dom som kan spanska lite grann läsa :p, min spanska är ju inte så bra heller haha. Tror provet gick helt OK, får väl se på.. tisdag? knappast imorgon i alla fall. Aja, whatevaaahh.
Efter skolan åkte jag och Louise till skärholmen, jag hittade ingenting alls.
Det var bara tråkigt, var inte ens på shopping humör, vet inte riktigt varför.
Dessutom kände jag mig så jävla stressad över att jag måste plugga (jajaja, igen, jag vet) men hann med att både plugga och träna idag, *stolt* haha.. ååhh jag är så nördig ^^ helgen lär ju bli tråig som fan i alla fall, ska på cup. Visst, det är inte det tråkigaste i världen, men nog hade jag hellre varit hemma och varit med kompisar och så istället. aja, nu ska jag ta mig ett bad hihi. Sen börjar ju Grey's Anatomy om exakt (i skrivande stund) 17 min, japp... så ere. PUSS HARE BRA HEJ!

haha fiiiiint (?).


martes

Hola! Pensé hoy que escribo en español, por que? No sé. Quizás porque mi prueba de espaõl mañana, este es practica bueno. No he estudiado que mucho para la prueba, no bueno.
Pero,  todavía pienso la prueba es facíl, como antes cuándo es español.
Soy estropean, por lo menos con la escuela. O.. Soy estropean toda la hora.
Ahora, tengo que estudiar ordenado! Adíos.

Ursäkta min spanska, haha.. den har bara två år på nacken ^^


måndag

Tjohooo! sista dagen på lovet, usch! Kan ju såklart trösta mig med att det snart ("snart") är sommarlov!
Men vårterminen brukar ju gå rätt snabbt eftersom det är så många lediga dagar, typ kristihimmelsfärd, nationaldagen, 1 maj osv.
Dessutom tror jag att vi har en studiedag kvar, eller så är det bara jag som tycker att vi BORDE ha en studiedag kvar. aja..
Igår på dagen gjorde jag inte så mycket, pluggade lite, väldigt lite och var med Erica och André.
Fast dom drog när jag skulle kolla på reprisen av Desperate Housewives eftersom jag hade missat den i tisdags när vi var hos Rebecca.
 Angående Desperate Housewives; jävla psyk kärring som går och skjuter ner folk?! haha helt störd. Efter DH kom Erica och hämtade mig med moppen och sen drog vi hem till henne, där André (såklart) var.
Jag skulle äta middag hos Erica och André, men middagen blev lite fördröjd pga att jag skulle åka och kolla på en moppe. Så vid halv sex åkte jag Erica, mi madre y padre (un poco español alli) och tittade på moppen, som var jättefin!
Den var från 05, men den var helt oanvänd eftersom ingen i deras familj ville köra den.
Så vi köpte den! :D Måste dock ta körkort och försäkra den innan jag kan åka, fast lite kommer jag väl kanske åka ändå (a). För er som vill veta, även för er som inte vill veta så var det en Peugeot Vivacity.
Den var guldig typ, lite ovanlig färg men det finns typ bara två såna i hela Sverige, fast det kan ju bero på att moppen var från Toblerone haha, men man kunde ta bort toblerone grejjen så nu ser den helt "normal" ut.
Den var i alla fall fin tycker jag... Efter att vi hade köt moppen åkte jag och Erica hem till Erica för att äta.
Det blev kyckling filé med pommes frittes och pepparsås. Made by Erica, hah! När vi hade ätit klart skjutsade snälla Erica hem mig, eftersom bussarna inte gick på en halvtimme. Ja, nog är jag lite lat (a). 

Idag har jag i stor sett inte gjort någonting, vilket inte känns bra.. Borde verkligen plugga till spanska provet imorgon, eller är det på onsdag? Spelar ingen roll, måste ändå plugga.
Dessutom måste jag sola solarium, är blek som en jag vet inte vad. Vaknade klockan 11 också, greeeeat!
Nu kommer jag inte kunna sova ikväll. åhhhh! jag gillar inte den är dagen... wellwell, puss på er alla!
  

söndag

ojdå, nu blev det ett tag tills jag skrev igen.., men jag orkar inte skriva jag har liksom inget intressant att berätta.
men kan väl dra dagarna lite. I torsdags och fredags sov jag hos louise och igår hos selma.
Det var kul och så, men herregud vad det ska bli skönt att sova hemma idag!
Hursomhelst.. i torsdags var jag selma och louise hemma hos mig, vi tog det lite lugnt och kolla på csi miami (tror jag det var), det var helt okej. 
Jag som är och redan då var sjuk tyckte i alla fall att det var precis lagom vad jag orkade.
I fredags var vi hemma hos Erica och kollade på Date movie, vilket också borde ha varit ganska avslappnande.
Dock inte med Erica och André som pladdrar på och retas och jag vet inte vad, HELA tiden. menmen, det var okej.
Igår var vi hemma hos mig med lite folk, även det var helt ok men lite boring. Fast lovet har ändå varit bra tycker jag, längtar som fan tills det är sommarlov! Det är ju i och för sig en dag kvar på det här lovet också, vet inte vad jag ska göra riktigt.
Det enda minuset med lovet är väl att jag ite har hunnit/velat/orkat osv pluggat någonting, förutom att jag lsät ut Sandor/Ida och har börjat med den eh.. bokredovisningen(?). Har spanska prov på tisdag, tror jag, eller så är det på onsdag, men tror det ordnar sig eftersom spanska typ är ett av mina bästa ämnen.
Nu måste jag gå och fixa med min spaghetti Carbonara, mums!
Pussselipuuussss

skärtorsdag

hallå :) Idag är det emonas nationaldag (tråkig, I know) och första dagen på påsken, typ? 
Igår spenderade jag dagen med Louise, Selma, Robin, Chribba och Kevin. Vi drog runt lite i stan och gjorde lite annat. Orkar inte dra igenom det mer genomgående.
På kvällen var det tänkt att vi skulle grilla, vilket vi gjorde ett litet tag. Fast jag, Louise, Selma, Chribba och Kevin drog lite tidagare än alla andra. Vi gick direkt hem till mig, fast bara jag, Lollo och Selma dåra.
Just nu så sitter jag här med mina hoes (gissa vilka) och vi ska väl snarta käka frukost, eller blir det brunch kankse? eller kanske bara LUNCH. Haha, nog om mat.
Idag åker mina föräldrar till landet, så jag ska sova hos Louise och Selma. Louise i två nätter, Selma i en natt.
Det blir nog kul, fast tror att jag kommer tröttna på dom efter ett tag, men lite irriterade, det har vi ju varit på varandra förut. Det fixar sig nog.
Har lite ångest för att jag inte har pluggat någonting på HELA lovet, det lär bli mycket nu i helgen.. Eller det borde det bli i alla fall.
So long sucker!


tisdag

Hallå, har inte skrivit på ett tag.. orkar inte. Har inget intressant att berätta, typ.
Men kan dra igenom de senaste dagarna lite ändå :) I söndags ringde erica och väckte mig vid halv nio, taaaack! Hon ville vara med mig och eftersom jag ändå inte hade något intressant för mig så var jag med henne (och André).
Dom kom till mig vid ett med Ericas nya moppe, den var jättefin, men jag som är klant eller egentligen var det ju anton men.. lyckas köra den i backen.
Jag sitter på moppen och ska styra ut den och så börjar Anton gasa, vilket jag självklart inte är beredd på så jag åker igenom en buske och rakt in i våran soptunna ner på marken, moppen fick såklart några repor, men vi ska betala nya kåpor och så.. så jävla klantig, hah!
Som tur var så var den begagnad och hade redan lite repor så den var ju inte HELT ny i alla fall.
Hursomhelst.. På kvällen sov jag hos Erica, precis som Selma och André. Vi kollade på film, She's the man, har typ sett den fem miljoner gånger (typ fem) men den är fortfarande bra. Speciellt snyggingen Channing Tatum, grr! hehe.
Igår fyllde Erica år. Vi började dagen med frukost och tårta, en rosa prinsess tårta från konsum som Ericas mamma hade beställt, dock så blev det inte kvar någon tårta till hennes föräldrar, undra vem som åt upp den? ;) Han börjar på A och slutar på É..
Efter det fixade alla sig och sen så körde vi med moppen till donken, André fick åka fram och tillbaka och skjutsa hah! Men såklart, när vi är så långt ifrån Erica som nästan går (kanske inte), så går hennes moppe inte att starta.
Först så går jag och André och köper olja, men den startar ändå inte.
Sen tankar vi den, men nej den funkar fortfarande inte. Så vi går ända bort till BMW, Porsche och där och DÄR börjar vi prova att kickstarta den och då funkar den såklart! Fast i och för sig var oljan slut förut, så det behövdes ju mer i alla fall. På kvällen åkte Erica och jag runt lite i Segeltorp, vi åt på Deli Italia.
Jag åt Pasta Carbonara  och Erica åt Lasagne.
Sedan bestämde vi oss för att åka och hälsa på Louise, så vi åkte hem till Louise och hon hoppar på moppen, utan hjälm, vilket hennes mamma såg. Inte bra, eftersom Louises mamma är ganska rädd om Louise så blev hon jättesur, men det ordnade sig. 
Efter ett tag åkte vi hem till mig, alla utom Erica eftersom hon (som vanligt) skulle vara med André.
Jag gick och la mig ganska tidigt, eftersom jag är sjuk, tror jag? Somnade ifrån  Prison Break, buhu :(

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska åka och köpa present till Erica, hon fyllde år igår, jag vet. Men tänkte att hon skulle få välja lite själv. Skriver snart igen, det blir så mycket att berätta annars. Pussaar

RSS 2.0