onsdag

Gårdagen spenderades då, som jag sa, hemma. Det var skönt i alla fall. Vaknade runt 10 och kollade på lite film med älsklingen och så. Efter filmen gick jag och solade,syntes ganska mycket på benen och magen, men int epå resten av kroppen hehe :P
aja whatever.. Anledningen till att jag skriver nu är väl för att jag gick upp för tidigt märkte jag. Skulle duscha när jag gick upp så jag ställde klockan på 06.50 och nu sitter jag här klar, har dessutom varit det i en kvart. Kanske ska nämna att jag börjar 08.25 också. Men det är ju alltid skönt att slippa stressa i och för sig.
Puss

måndag

yooo.
Slutade precis skolan eftersom idrotten var intsällt vilket var väldigt skönt, det behövde jag verkligen. Skoldagen har knappast varit särskilt rolig av olika anledningar, men pallar egentligen inte bry mig är bara så jävla dum att jag gör det.. Fick tillbaka matteprovet också, kändes skönt att veta att det i alla fall hade gått bra.
Imorgon var det då tänkt att jag skulle åka till romme med resten av folket, men efter idag ser det ut som att jag kommer stanna hemma. Lika skönt det faktiskt, eftersom älsklingen också ska vara hemma :)
Wellwell, nu ska jag ´ta något att äta, har inte ätit något sen igår kväll :P

Pussss







Btw, jag trodde verkligen inte att du var SÅ svag. Trodde faktiskt att du kunde stå emot, men tydligen så har man fel om folk ganska ofta. Trodde bara att jag hade gjort det klart för dig hur dåligt jag mår av hur det är just nu, i guess i didn't.


innan utgång

Tänkte bara vara lite rolig och uppdatera lite innan jag går ut :)
Skolan gick i alla fall snabbt eftersom varken matten eller non var någon vanlig lektion. NO provet gick inte så jättebra, tror inte jag får mvg i alla fall. Tror visserligen inte att Sammy sänker mig på grund av ett prov när jag har haft mvg i fysik se i åttan :P
Kvällen ska i alla fall spenderas med tjejerna + Alex, samt lite killar (tror jag) som jag inte vet vilka det är än.
Slänger in några bilder på mig också :)

Dagens outfit, kanske inte ser så bra men ändå :) 

Och här är mitt hår :D

tisdag

yo bitches! Kom nyss hem från skärholmen, var där med mami. Fick nytt smink lite tights och två tröjor hihi (a). Snart ska jag börja med min engelska uppsats som ska handla om vänskap.., hmm får se hur det går. Jag gjorde förresten mina gymnasieval idag oh det blev inte riktigt som jag sa. Har nv som första och fjärde nu. Ni kanske tycker det är lite konstigt att jag varierar så mycket mellan två program som typ nästan är motsatserna av varandra, men grejen är den att det egentligen inte spelar någon roll vad jag går tror jag (av samhälle och natur då) så jag får ta det som det blir. Jag antar att ingen är intresserad av skolorna det blev så jag orkar inte rada upp dom :P Om man nu mot förmodan skulle vara det är det ju bara att skriva bland kommentarerna ;D PUSSSS

Godmorgon

Har varit klar i lite drygt en kvart och måste gå ner och väcka Alex nu, eftersom han aldrig tycks kunna vakna av väckarklockan... Tänkte bara uppdatera ltie eftersom att jag såg att det var lite mer läsare än vanligt igår.. :D
Nej, nu måste jag skynda mig. PUSS

temadag

Hallå allihopa! Idag var det temadag i skolan vilket var väldigt chill. Gick bara i skolan mella 8-14 och de sista två timmarna kollade vi bara på film. Hur naaaaajs?
Btw, kom på att jag nog måste börja att fixa mina gymnasieval nu.. Jag har egentligen ingen aning om jag ens vill gå natur eller samhälle men det lutar åt samhälle, trots att jag visserligen är bättre i naturämnena, men aja.
Just nu ser det i alla fall ut som att det kommer bli så här

1. Samhälle juridik, Östra real
2. Samhälle internationell inriktning, kungstensgymnasiet
3. Samhälle ekonomi, Mikael Elias
4. Samhälle ekonomi Jensen Norra.
5. Samhälle ekonomi Sjödalsgymnasiet.

3 och 4 är väldigt osäkert vilken ordning jag tar det i. Om detta blir den ordningen jag tar så kommer det ju troligen bli att jag kommer in på kungstens eftersom jag på Östra real tas in i andra hand. Är dock fortfarande lite osäker på skola överhuvudtaget. Man har ju hört hur det är på Östra real, men vad jag har förstått så tycker även de flesta att det är en väldigt bra skola så jag får väl se. Kanske till och med ändrar mig till natur. Just nu är det typ 60/40 så jag har väldigt svårt att bestämma mig kan jag ju säga..
Nåja, får se hur det blir. PUSSSS

lördag

Dags för lite uppdatering tänkta jag :)
Denna vecka har gått väldigt snabbt, framförallt på grund av nationella proven tror jag.. Nationella proven som förövrigt gick skit tror jag. Nåja. Gårdagen spenderades hemma hos älskling med louise samt lite annat folk osm kom hit efter ett tag. Dock så stannade de inte särskilt länge eftersom alexs syster skulle komma hem snart.
Idag ska jag i alla fall boka språkresa och bara vara hemma hos alex hela dagen. Mår nämligen inte så bra (är förkyld). Jag tror att jag har ett av de sämsta immunförsvaren i världen, för ja får feber och blir sjuk hela tiden. Inte roligt. Ska fråga älskling om vi kan gå och sola solarium också :D
PUSSSSSSSSSS


-

Jag klarar inte av det här. Inte en gång till. Inte i ett halvår. Jag vill bara försvinna härifrån.

måndag

Ursäktar för dålig uppdatering, men seriöst jag har ingenting att skriva alls. Mitt liv är verkligen inte särskilt intressant. Får se om jag ens fortsätter överhuvudtaget. Denna dag var ganska sämst, var på skitdåligt humör hela dagen och fick mensvärk på slutet, vilket är det värsta som finns. Fick som tur var inte sådan hemsk som jag fick för någon månad sen när jag spydde pga smärtan... Idag har jag verkligen känt mig som ett tredje hjul, men det berodde nog mest på mig själv. Aja.. pussss

lördag

Äsch, orkar inte skriva något. Puss

dålig motivation

..är det jag lider av för tillfället. Det börjar bli lite plugg nu i skolan och jag har ingen som helst motivation till att plugga och göra bra ifrån mig, aallt känns bara så jävla onödigt.. Jag har för dålig motivation för att ta tag i mitt liv dessutom, eller ja, min kropp som på senare tiden har svällt upp som en jävla ballong. Och visst, jag skulle kunna sitta här och skylla ifrån mig på en massa olika faktorer, men egentligen så har jg bara mig själv att skylla. Jag äter för mycket helt enkelt.., visserligen så har jag väldigt lätt att gå upp i vikt, men just därför, borde jag faktiskt tänka på vad jag äter... Okej, fast vem bryr sig om det här egentligen förutom jag? hah..
Hursomhelst så ska jag sätta mig med lite plugg nu på håltimmen, matta och NO. Får se hur det går.
Puss


RSS 2.0