Onsdag28/2

Idag är det sista dagen i februari, imorgon är det alltså "vår". I alla fall om man bara ska kolla på årstiderna, men det ser ju knappast ut som vår ute. Anyway.., idag har jag jobbat. Det var helt okej och jag tjänade juändå lite dryigt 500kr på en dag bara, så det var sooooft. Ikväll ska jag vara med Lousie och Selma tror jag. Ingen aning om vad vi ska göra. Snart är sportlovet slut, suck! Och allt som jag behövde ta igen i skolan lär jag ju inte hinna. Jag har SO redovisning och genomgång av attribut på måndag. (varför sa jag att jag kunde ha en genomgång?) Bild läxa, vet inte ens vad vi ska göra.. jag är sääämst på bild. Spanska prov, engelska bokredovisning, matteprov, när tar listan slut? Usch, jag orkar inte. I familjen är det lite sorgset just nu, min kusin dog i söndags.. Hade egentligen inte så bra relation med henne men man blir så påverkad av alla andra som mår dåligt av det. Mest synd är det nog om hennes son, hon dog dagen innan hans födelsedag också :( men jag orkar inte skriva något mer nu. KISSES AND HUGS!

Tisdag 27/2

Hallå där! Kom nyss hem från Finland. Det har varit helt okej, lite lång tråkigt bara. Hotellet var också supermysigt, bara det att man hade lite ont om tid så man hann inte göra så mycket, men hann ju med lite shopping! I Åbo köpte jag en väska, den var beige och brun från Esprit. Köpte lite baskläder också, en svart tröja som Erica och jag mest köpte på skämt det stog "Smile if you think I'm sexy", men den var ju lite kul i alla fall. Köpte en rosa (tänkte på att köpa sommar färger) kofta från hm och 2 linnen, ett svart och ett grått. På båten köpte jag en parfym, Gucci Envy me 2. Det behövdes verkligen. Köpte en foundation från Yves Saint Laurent, kommer inte ihåg nmanet men den hade en ascool (töntigt ordval, I know) pensel applikator som var på flaskan, okej ofta någon fattar men i alla fall. Ikväll tror jag jag ska vara med tjejerna, men får se hur det blir, ska ju upp tidigt imorgon. Ska jobba på pappas jobb, 60kr/h.. inte så där suuuuper bra lön, men va fan det är ju alltid något! Nu ska jag gå och äta, ha det bäst! PUSS

hotell

Tjoho!
Idag har jag inte gjort mycket, var på gudstjänst på Östermalm med Louise, ännu en av nackdelarna med konfirmation.. sucksuck. Sen jag har kommit hem har jag bara duschat och packat lite, åker ju idag! Hotellet ser faktiskt riktigt mysigt ut och sen har det mycket vattenrutschkanor och så. Fast vi åker ju på kryssning också, så det blir nog också kul! Men vad ska jag göra under resten av lovet? ingen aning, det blir no ett rätt tråkigt lov.. men skönare än skola i alla fall. Eftersom jag inte har så mycket att berätta så tänkte jag bara att jag kunde läga in en bild på hotellet, eller ja.. poolen i alla fall ^^ 



hotell

men nu ska jag fortsätta packa, ha det bäst PUSS!

Lördag 24/2

Yoooo!
Idag är det pappas födelsedag, grattis! Fast vi har ju inte firat honom, han är nämligen i Chicago, men det har han i och för sig varit varje år på sin födelsedag så länge jag kan komma ihåg.. Idag har jag varit i stan med mamma, trots att jag inte alls mår bra. Köpte ett par nya gympaskor, det behövdes verkligen. Köpte en bikini också, den var rätt ful men behöver ju en nu till spa hotellet.. Prövade en Canada Goose väst men vet inte riktigt om jag ska köpa den eller inte, man kan ju ha den i höst och så också, och jackor tröttnar jag sååå snabbt på, Menmen får se hur det blir. Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag och Louise (+ Selma?) kanske ska på bio, men vet inte om jag orkar. Ska i alla fall äta sushi till middag, muuums! Faktiskt så ska jag nog äta nu, eller alldeles strax. PUSSPUSS


fredag 23/2

hallå! Idag var jag i skolan först, gjorde no-provet, det gick inte så jättebra.. får väl se vad det blir för betyg, vg kanske... aja hur som helst så var inte louise och emma i skolan, SKOLKISAR ^^ Så efter halva dagen tröttnade jag och sa till stig att jag hade ont i huvudet, och ja det hade jag faktiskt. Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir, får som om jag får gå ut, hoppas det i alla fall! nu ör det i alla fall SPORTLOV! och det känns skönt, även om jag har väldigt mkt läxor över lovet så tror jag att jag får tid över.. Bild läxan känns jobbigast.. jag är så dålig så jag skjuter upp det hela tiden, usch på bild. På söndag är det finneland med Erica som gäller! Hoppas att det blir kul i alla fall. kiss and goodbye


onsdag 21/2

Sho brä!
Idag har jag faktiskt inte haft så mycket tid över till att bar slappa. Skolan slutade tio i tre, då fick jag halvt springa hem för att hämta pengar, skulle ju till stan med Selma, Louise och Rebecca! Hittade inte så mycket i stan, fnderade på att köpa en tröja som var rätt fin men det blev bara ett läppglans, När vi var inne på hm och jag kollade på klockan upptäckte jag att den nästan var fem och blev väldigt stressade för att komma tillbaka hem. Hade ju träning kvart över sex.. Hann hem i alla fall. På träningen spelade vi mest tre mot tre,det var helt okej. Sen när vi kom hem åt jag middag, donken, inte å nyttigt kanske men jag tog faktiskt sallad istället för pommes frittes, känner mig vääääldigt duktig! Sen kollade jag mest på OC, även om jag inte gillar serien speciellt mycket längre. Och nu sitter jag här, fast ska göra annat nu.
Goodbye


Tisdag 20/2

Hello. Har engelska lektion nu så tänkte att jag kunde skriva lite engelska i alla fall. Jag gör inte så mycket, har precis skrivt klart lite om omgivningen i boken som jag har läst ut, jävligt ointressant fakta men i alla fall. Nu ska vi sluta skrier mer sen PUSSSS 


måndag 19/2, igen

Hmm, vet egentligen inte varför jag skriver. Hade bara så grymt tråkigt, Erica pratar med (sin älskling) André och har gjort det den senaste halvtimmen. Tack vare mig, BRAAA DÄR ANNA! Efter ett litet skämt om att Erica var på toa så började dom bråka, lyckat! Wellwell, "som man bäddar får man ligga". Förresten måste jag bara påminna om att ni gärna får kommentera mina söta inlägg, fast egentligen finns det ju inte så mycket att kommentera men i alla fall ^^.
SPORTLOV SNART! och ja, jag vet att jag skrev det i mitt första måndags inlägg, men jag blev bara mer påmind när jag precis satt och tänkte på hur mycket läxor och prov vi har den här veckan. Fast jag klarar mig nog, har ju gjort det i åtta åt nu, eller vad det är.
Har klippt mig nu i alla fall, det är typ jättekort.. fast det kanske jag bara tycker eftersom det var ganska långt innan, det var skönt att få bort det slitna i alla fall. Hår växer ju också, det hade ju varit lite värre om jag typ hade snaggat mig, som Britney Spears, fult som fan! Erica undrade nyss om jag hade skrivit om henne, så tänkte att jag kanske kunde lägga till någon rad om henne.. Fast vet inte vad jag ska skriva.
ERICA ÄR SNÄLLAST OCH SÖTAST PÅ HELA JORDEN, i alla fall ibland. Louise, Selma och Emma är också snällast och sötast på hela jorden, haha. Vad fint jag skrev om dom!

måndag 19/2

måndag idag, för er som inte visste det! Har varit ganska skön dag faktiskt, den gick snabbt så nu är det en dag mindre kvar till sporlovet, woho! Efter skolan har jag varit med Erica, Selma och Louise. Jag och Erica solade solarium, eftersom det inte blev av förra veckn när det nu var..
Längtar verkligen tills Erica och jag ska till Finland, mest för att det ska bli kul och så, men också för att ALLA mina parfymer är slut snart! Hur kan man gå från att ha typ 20 parfymer till typ en halv? SUUUCK. Idag ska Erica färga håret och eftersom hennes mamma är frisör passade jag på att fråga om hon kunde klippa mig, vilket hon kunde. Så snart ska jag klippa mig. HJÄLP! Det var så länge sen nu att det kommer behöva klippas säkert tio cm, det är det som är "läskigt". Nu ska jag i nog hänga lite på pa, eller kolla på Erica när hon färgar håret, får se vad det blir. Hur som helst, byeee!


söndag 18/2

Söndag.., måndag imorgon. USCH! Jag hatar måndagar.. Söndagar också för den delen, men vem bryr sig? haha. Det blev inget SBN igår, det var väl lite tråkigt, men kände egentligen inte för det heller. Så det blev innebandy match (vi vann med 0-7) och myskväll med Selma istället. Idag har jag inte gjort någonting alls, förutom ganska vanliga saker som jag inte orkar nämna. Nu ska jag se om jag hittar något kul program att titta på.
PUSSPUSS


fredag 16/2

Idag hade jag sovmorgon till nio, det var skönt. Speciellt med tanke på att jag gick upp 04.30 igår (Romme). Idag har vi varit på museum med klassen. Det var helt okej, men Emma och Lollo var inte där så jag var mest med dom andra i klassen, vilket var ganska tråkigt. Blir fortfarande förvånad när jag upptäcker hur omogna vissa är.Jag borde ju ändå vara ganska van nu.. Ikväll är det fest hos Emma som gäller, om det nu blir något. Hoppas på det i alla fall! Det roligaste ikväll är i alla fall att Louise kommer hem, snacka om att jag har saknat henne som fan!  
Adíos! haha


onsdag 14/2

Idag är det alla hjärtans dag, men märks det? Nej, inte ett dugg. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket men i alla fall! Har 2 timmar lång håltimme och mina kära vänner Emma och Louise är inte i skolan, KUUUUUL! Aja, i och för sig är det bättre att inte ha några lektioner, fast det hade ju självklart varit roligare om jag hade haft något att göra.. Idag har jag inte så mycket att göra, ska sola solarium med Erica så det blir myyys :) 
Insåg igår att jag måste h nya täckbyxor och vantar, som vanligt kommer jag på det i sista minuten. Imorgon är det ju Romme som gäller! Får väl hoppas att någon kan åka med mig och köpa det, mina täckbyxor har jag i och för sig inte prövat men dom lär ju ramla av, nej tack till det! Hmmm.. har inte så mycket mer att skriva nu, har i och för sig inte gjort så mycket idag heller! 
får se om jag skriver mer sen.. memen nu ska jag dra pusshej! 

tisdag 13/2

yoyoyo!
ja, det är min oseriösa sida som kommer fram nu när Louise är borta! Det blir liksom så, när man inte har någon att vara oseriös med så får man skriva oseriöst istället.
Idag har jag bara varit i skolan, slutade klockan 16 (seeeeent).
Varförvarförvarför tog jag konfirmation? Det slutar så jävla sent! Får väl se fram emot presenterna sen i maj så kanske det blir roligare..
Efter konfan gick jag hem och hämtade pengar, skulle till skärholmen med Rebecca. Det var helt okej i skärholmen, men tror att det dåliga vädret gjorde så att även jag blev på lite halvtaskigt humör, jag var inte på speciellt bra shopping humör i alla fall. Jag köpte inget förutom en mascara, Lancôme "L´extreme".
Har inte prövat den förut så det ska bli spännande att se hur den är (typ veckans höjdpunkt - noooooot). I alla fall.., letade efter något till SBN men hittade ingenting, får väl hoppas att jag hittar något under veckan då. Vad ska jag annars ha på mig? men det löser sig nog.
Har i alla fall gjort upp lite planer om sportlovet nu! Ska till Hotell Caribia (eller något sånt) i Åbo med Erica.
Det är ett spa hotell och på bilderna ser det riktigt mysigt ut faktiskt!
Det hade typ nästan som ett mini äventyrsbad och sen hade det solarium, som på senaste tiden har blivit min drog, typ. Sen fanns det massage och en massa annat, får väl se hur det blir!
Snart börjar Desperate Housewives igen, åååååh vad jag har längtat! (fast inte lika mycket som jag längtar efter Louise) haha! Hoppas den här säsongen blir lika bra som dom andra, om det ens är en ny säsong? aja..
byebyebye!

måndag 12/2

Är hemma idag, gick hem från skolan runt 12. Kunde inte koncentrera mig och mådde inte så bra. Har inte gjort så mycket sen dess, bara tittat på tv och och sånt..
Jag har ingen bra dag idag, är jätteirriterad på alla. Speciellt på vissa som tjaffsar och hittar på saker. Vadå, får jag inte tycka som jag vill eller? Varför ska vissa alltid komma och säga att man tycker "fel", och som själva aldrig kan ha fel. Sen tror dom att dom är sååååå mogna när dom i själva verket är så omogna att man mår illa. Jag är inte alltid mogen, men snälla.. vem är? Nu tänkte jag göra lite annat i alla fall
Ciaaoooo.


söndag 11/2

Hej, igen!
Jag kunde inte hålla mig att skriva lite till så jag tänkte att jag kunde berätta lite om min dag!
Vaknad kvart i nio, utan hjälp av någon väckarklocka vilket var väldigt skönt eftersom jag ändå skulle upp klockan nio. Klockan 10 åkte vi till fisksätra (eller vad det hette) för att spela match, vann med 2-0. När vi kom hem från fisksätra (?) gjorde jag väl egentligen ingenting, duschade, kollade på TV, var inne på pa och lite sånt. Söndag är nog den tråkigaste dagen på hela veckan.. det finns typ ingenting att göra och sen så vet man att man har hela lååååånga veckan framför sig tills det blir fredag och helg igen. Men den här veckan blir riktigt skön och kul, hoppas jag i alla fall. Förutom att louise är i Egypten! Jag saknar henne så mycket, jag tror jag döööööööööör! Det är ju helt sjukt hur man kan sakna någon efter bara 3 dagar?! I och för sig så är jag van att umgås med henne 24/7, eller okej typ 12/7 men det finns faktiskt helger när vi umgås heeeeeela tiden + att jag är van att ha någon att vara oseriös med och nu är lollo bortrest finns det ingen! Hela jag blir liksom tråkig. Som tur är har jag i alla fall mina andra söta kompisar att vara med. Men som sagt, den här veckan blir riktigt kul! På torsdag åker vi till Romme med skolan, på fredag ska vi på museum (inte så kul kanske, men man slipper skolan i alla fall) sen har Emma fest på kvällen och på lördag ska jag och lollo, kanske några fler på SBN, kul som fan!
menmen, nu ska jag göra lite annat.

PUUSSSSS, haha   

Första inlägget

Hejhejhej!

Så, nu har jag gjort något som jag funderat på väldigt länge, gjort en egen blogg! okej, måste väl själv säga att jag inte är speciellt nöjd med namnet på bloggen, men vad ska man göra när man (typ) heter det vanligaste namnet i hela Sverige?  Wellwell, jag orkar inte skriva en lång lista som många andra "här har du mig jag är född, jag heter, jag gillar.." lalalal, nej tack. Tänkte inte skriva något mer på det här inlägget nu men får väl återkomma senare ikväll eller något.


BYE!


RSS 2.0