torsdag

Började som vnaligt vid 10.30 med svenska och det var också den enda lektionen jag hade eftersom jag och emma skulle till ungdomsmottagningen sen. När vi var klara skulle vi typ bara hinna med 10 minuter av lektionen om v hade åkt till skolan så vi åkte till stan i hemmet. Jag hittade en topp på ginatricot och Emma hittade ett par übersnygga lack pumps från donna girl *avis* hihi!  Därefter åkte vi hem och nu sitter jag här. Okej, detta blev ett sjukt tråkigt inlägg men aja :P
byyee!

dagen

Skoladagen flöt på snabbt och bra och efter skolan åkte jag och Alex till Skärholmen för att byta lite kläder som inte passade. Därefter åkte vi till kvarnbergsplan föratt hämta lite saker och sedan hämtade mamma oss och vi åkte till stan. Det blev middag på en kina restaurant på kungsgatan som heter Chang wang eller något sånt tror jag. Var väldigt gott och jag blev väldigt mätt, som jag sa till Alex nyss; kommer säkert vara mätt enda tills på fredag. Haha nej, kanske inte men ändå..  Min gudmor kom förresten förbi med en liten present på 500 kronor precis innan vi åkte, väldigt roligt! Jag känner mig riiiiik hah! Nu ska jag sluta... PUSS!

Birthday

Grattiiiiis till mig! hah nej men jag skojade bara. Fyller ju då år idag så min morgon började med att mamma och Anton (och millan haha) kom in och sjöng till mig. Fick mina presenter och frukost på sängen (mina scone som jag bakade igår och varm choklad). Presenterna var i alla fall bra, jag hade ju faktiskt inte önskat mig någonting. Fick i alla fall ett gymkort på SATS (guldkort så jag kan träna överallt), nya träningskläder och 3000 kronor. Är väldigt nöjd. Behöver verkligen komma igång med träningen! Fick dessutom en kupong så att jag kunde ta med mig någon kompis några ggr, när de har fyllt 16 det vill säga. Så vänta bara, snart haffar jag er ;) När jag var klar med frukosten och sådär gick jag upp och började fixa mig och nu sitter jag här. Börjar om dryga halvtimme så ska nog gå ner och mysa med Alex snart :)
Puuuuuss!

Tråk

Det är verkligen sjuuukt tråkigt att bara vara hemma... Vill göra något med boggen men vet inte vad.
Kan ju lägga in lite bilder :D Kommer troligen inte bli ett särskilt roligt inlägg, så ni som inte är intresserade kan ju sluta läsa nu :)
 Från min förra födelsedag..
 Louise och jag från konfirmationen (och ja, jag vet att jag ser ut som ett lejon med mitt hår hihi :D)
 Aaaaasgammal bild på mig och Emma, hahahhaha.

Ässsch orkar inte mer, hittade inga roliga bilder haha! men aja pussss

tisdag

Gick hem från skolan igår pga att jag hade feber, vilket även är fallet idag. Hatar att vara sjuk, det är verkligen SKIT tråkigt, men vad kan man göra? Imorgon fyller jag i alla fall år, fast det är ju inte så speciellt egentligen men ändå..
Idag har jag i alla fall bara tittat på en film, Underbar och älskad av alla, den var sådär, ganska okej underhållning faktiskt. Har också gjort lite mat till mig och Alex, som kom hit för att äta lunch.
Förresten så var Alex lite bögig igår...

Jag: Men ofta han inte är ful?! Så du skulle kunna tänka dig att strula med honom om du var tjej?
Alex: Ja.. eller nej, inte om jag var tjej kanske..

Låter ju i alla fall som att han är lite sugen på personen X som vi pratade om i alla fall..
Nu ska jag göra lite annat.
Pusss!

Skola

Sitter just nu i datasalen och har gjort klart mitt arbete. Slutar om en halvtimme så de blir väl till att chilla runt lite på en massa bloggar, eftersom både pa och youtube är blockat.. Inte för att ajg brukar vara inne på youtube, men ändå haha! Förresten så är det bara två dagar kvar tills jag fyller år mihihi. Nej, nu ska jag kila. Pussss

Promenad

Yooo
Kom precis hem från en lång promenad med Alex. Har varit ute i typ två timmar, vilket var skönt. Dock så hade jag feber innan vi gick så borde egentligen ha stannat hemma känner jag nu, menmen. Gick även till kvantum för att köpa sushiris och vinäger till riset. Blir nämligen sushi ikväll, väldigt gott :D
Ha en fortsatt skön dag PUSSSSSSSS


söndag

Hej! Gårdagens tjejmiddag blev var helt okej. Förstår dock inte hur vissa personer kan vara så jävla egocentriska.., men det är fan inte mitt problem. Då vet man vart man har dem i alla fall. Idag ska jag i alla fall bara vara md Alex och inte göra någonting, i stort sett. Kanske går ut och går eller något, får se. Måste börja titta lite på gymnasium igen.. Har fått bslutsångest. Funderar på att väja natur i stället för samhälle, men jag är lite orolig för matten. Dessutom vet jag verlkigen inte vilket gymnasium jag vill gå på längre... Några tips? hah det är så jävla svårt. Finns för många skolor. Blir bara så osäker när jag bröjar tänka igenom allt. Suuuck, det är så jävla definitivt. Det är som att man ska välja vad man vill jobba med när man är 15/16 år. Eller det blir ju som det med det nya systemet för att komma in på högskolor i alla fall. men aja, pusss!

Lördag

God morgon allihopa!
Gårdagen blev bra till slut i alla fall! Vi började hos Emma där vi inte kunde få tag på vissa personer så alla blev lite sura för det. Sedan  drog vi ut för att åka till Fruängen och fixa drickan, men Della var lite seg sådet tog ett tag. Hursomhelst så kan man ju säga att vi från att ha haft en massa alternativ till slut sattpå 704an på väg ingenstans. Då ringde jag Alex och sa att han skulle möta oss eftersom han var på fest. Vi fick i alla fall komma in där efter ett tag, vilket var väldigt snällt! Väl på festen hade vi väldigt roligt. Dock så tog jag 10 över bussen eftersom jag ville sova lite längre, men pappa väckte inte mig när han åkte till flygplatsen så jag hade kunnat stanna, men aja.
Denna dag skall nog spenderas med att bara ta det lugnt. Min förkylning blir nämligen bara värre och värre. Visserligen så ska jag ju ha tjejmiddag ikväll, men kunde inte få ut mamma särskilt länge så här kan vi nog bara var till 22 ungefär. Sen får vi väl se vart det bär av :).
Byeee!

Fredag

Äntligen så har jag kommit hem till Alex efter att ha missat den första bussen med en minut eftersom Alex är så jävla seeeeeeg. Skoldagen har i alla fall gått VÄLDIGT snabbt för att vara fredag. Började med sv, ma, so och swen på håltimmen så åkte vi (jag, sara, emma och louise) till donken för att äta lunch :) Väldigt gått ska jag säga er. Det ser i alla fall ut som att kvällen kommer spenderas med tjejerna hemma hos antingen Emma eller Sara (?) ett ag och sedan utgång. Hoppas det blir kul i alla fall!
Däremot har jag ett litet problem.. Vet inte vad jag ska ha på mig?
Haha vad tycker ni? De som vet vad jag har för kläder alltså. (Emma, Louise, Sara typ) haha.
Ha en trevlig fredag allihopa!


Morgon

Blir ett ganska snabbt inlägg, eftersom jag strax ska kila iväg till bussen. Vi får se om jag lägger in någon dagens outfit sen, vet ineo mdet är någon som ens tycker det är kul? haha
Idag är det i alla fall fredag vilket känns vääääldigt skönt! Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men hoppas på något kul i alla fall. Förresten så upptäckte ja att det ligger ett solarium typ 50 meter från alex. Dit får man ju defenitivt ta sig någon dag! Menmen, nu måste jag gå till bussen.
Ha en bra dag!

Dagen

Torsdagar är som bekant (för alla i 9d) vääääldigt sköna. Dagen innehåller bara 4 lektioner och börjar halv elva. Det var väldigt skönt att vakna av sig själv idag istället för till någon pipande väckarklocka. Hur som helst så gick skoldagen väldigt snabbt, trots att jag blev väldigt irriterad på vissa personer idag, framförallt alla lärare. Efter skolan gick jag och Emma hem till mig för att göra våran elevledda lektion, vi är snart klara och jag tror det blir ganska bra faktiskt. När jag var klar med den så gick jag för att städa mitt rum som (som vanligt) såg ut som att det hade varit ett bombnedslag där. Konstaterade dessutom att jag MÅSTE få källar rummen snart, eller det stora rummet samt sovrummet. Jag behöver en större garderob, just nu ligger alla mina kläder på fotöljen i mitt rum eftersom det inte får plats i min garderob. Dessutom så skulle det vara väldigt skönt att komma bort från Anton. Ska verkligen börja tjata på mina föräldrar nu. När jag hade städat klart så fick jag i alla fall skjuts till Alex av pappa. Vi gick och åt kebab, och ja, jag vet vi kanske har ätit ute lite för mycket den här veckan men aja. Det jag gjort sen jag kom hem till Alex är i alla fall att ha läst veckorevyn och gjort min SO läxa som har hängt över axlarna på mig sen i tisdags och ajg har sagt att jag ska göra den varje dag, men som vanligr är det sista kvällen som jag verkligen tar tag i det. Det är en fruktansvärt dålig vana, men jag hoppas att jag lär mig snart. Nu ska jag i alla fall gå och hålla Alex lite sällskap. Ha en bra kväll allihopa!

Dagens outfit

image28


Grå kofta - JC
Vitt långt ribbat linne - Vero moda
Skor - Belle(a?) shoes

hola bandola

Sitter här med "Natasch" och äter toast. Vi ska aldeles strax börja med vår elevledda lektion, får se hur den blir :) Någon som har tips på aktiviteter? Senare lägger jag nog in en dagens outfit också, hah. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva så pusspuss!

medan älsklingen roar sig med flugsmällaren...

... skriver jag ännu ett ointressant blogg inlägg. För att göra min blogg lite roligare tänkte jag roa er med att lägga in en dagens outfit. Vet att jag kanske inte är rätt person att göra det men aja.. Dock så var jag lite dum och satte på mig jackan innan så man kanske inte ens ser någonting, men aja... :P
image27 Bildkvaliteten är skit och man ser ingenting märkte jag nu, haha nödvändig bild.. menmen, whatever hah!

eftermiddagen

Hej allihopa (inte särskilt många men ändå). Kom precis hem från skärholmen. Var där med Alex. Gick mest och tittade och visade Alex potentiella födelsedagspresenter till mig. Fast det är ju roligare att bli överasskad men ändå :P Men hittade ett skitsnyggt vittlångt brottar linne på Vero moda, för bara 129 kronor :) Så det fick följa med mig hem. När vi var klara med att titta i alla affärerna (och när mina fötter började göra så ont att jag knappt kunde gå) så gick vi och åt. Älsklingen bjöd mig på sushi , vilket var väldigt gott. Trots att jag åt det i förrigår, men aja :)Skoldagen gick i alla fall snabbt. Vi fortsatte sm vanligt, förutom på svenskan då vi övade inför natonella proven.
Snart ska jag börja med so läxan i alla fall :) Pusss!

stress

Yo! Sitter är gansak stressad eftersom jag måste gå till skolan om tjugo minuter.. Jag har inte valt kläder och jag har inte sminkat färdigt mig. Men är man tidsoptimist är det väl så här det går. Gaaah, jag kommer aldrig hinna hah! Kankse kan få skjuts av snäll pappa som fortfarande är hemma, får se.
Aja måste sminka mig nu! Puss alla!


uppfriskande

Hej allihopa! ;D Har precis kommit hem från en promenad med Emma. Det var väldigt skönt, trots det kalla vädret. Det känns alltid lite uppfriskande när kommer hem från en träning eller liknande, idag var inget undantag :) Hursomhelst så ska jag snart gå och ta mig något litet att äta :)  Hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll!

fint

Hittade dessa snygga plagg på forever 21, synd bara att de inte levererar till Sverige :(

   

Tisdag

Tjo! Dagen har flytit på väldigt snabbt :) Har varit på lite upp-och-ner humör hela dagen, men tror att det kan bero på att jg håller på att bli sjuk.. Hoppas det inte blir så farligt i alla fall. Just nu sitter jag hemma hos Alex och väntar på att han ska bli klar med det han nu gör. Skulle egentligen följt med tjejrna till stan, men varken mina fötter eller min huvudvärk tillät det, får väl bli av någon annan gång. Idag har jag faktiskt lite läxor jag måste göra så det blir väl till att få det avklarat nu först innan jag gör något annat.. Blir ett kort inlägg idag, men hoppas på att kunna uppdatera lite under dagen :) 
byeee 


Måndag

Idag är det alltså den tråkigaste dagen på hela veckan, måndag. En dag som endast är plågsam: 5 dagar kvar till fredag, man får inte sova ut och pissigt schema. Dagens minus är att jag hade Spanska prov direkt på morgonen, hade glömt böckerna hemma under helgen så vi får väl se hur det gick, skit, troligen.., nåja dagens plus är i alla fall att fredrik juthberg (?) var borta så vi fick en håltimme på 2 timmar och 10 minuter. Denna spenderades en stund på skutan med Louise, Emma och Sara och sedan sittandes i korridoren och prata. Kanske inte ultimalt, men helt okej trots allt. Efter skolan åkte Jag, Louise, Sara, Emma och Erica till undomsmottagningen i Midsommarkransen för en del ärenden. Emma och jag bokade bara tid, medan Sara fick sitta och vänta i ungefär en timme innan hon kunde få det jävla receptet utskrivet..
Mamma hämtade mig vid t-banan i midsommarkransen för att åka till Skärholmen. Hon behövde nämligen lite nya kläder till någon resa till Amsterdam (?). Själv hittade jag ett par nya skor (likadan som mina svarta älsklingspumps som var en julklapp från Alex) fast brun/beiga, en kofta, ett festlinne i Satin, ett par hårspännen och en ny nyckelring (eftersom min andra har gått sönder. Allt detta gick endast på lite drygt 700 kronor! Är väldigt nöjd måste jag säga :)  Lägger in en bild på skorna också, bara för att göra inlägget lite roligare :)
image22
Vad tycks? Den dåliga bildkvaliteten gör dem inte direkt rättvisa, men ändå.. :) 

See yaa!

kväll

Hej igen :) Jag vet att jag kanke skriver lite tråkiga inlägg, men aja vafan.. Ni får ge tips på vad jag ska skriva :) Just nu sitter jag i Alex rum och tittarpå Singing bee, det är faktiskt ganska roligt :) Alex tycker självklart att det är skittrkigt när jag skriver blogg och kom nyss och sa att mitt hår luktade gött för att försöka distrahera mig, men nej, jag ska inte låta mig distraheras. Förresten är det lite roligt att det typ bara är bögiga killar som vinner/är med i singing bee.
Nåja, får se hur det går för honom :) Pusssss!

Söndag

Hallå! Ursäkta för dålig uppdatering, men har verkligen inte haft tid. Idag vaknade jag klockan elva, vilket var extreeemt skönt! Var utvilad till 100%. Alex ville dock sova lite längre, men det lät rjag honom inte göra (a) Fast han fick i alla fall ligga och dra sig ett tag hah! Jag hade som vanligt glömt bort att jag faktiskt hade lovat att följa med på brunch idag så det blev att stress fixa sig, samt argumentera lite med Mamma eftersom jag inte ville följa med. Till slut fick jag med mig Alex också, vilket var tur, annars hade det varit jäävligt tråkigt. Brunchen var i alla fall på Fåfängan som ligger på ett berg på söder. Det var god mat och väldigt vacker utsikt, tyvärr så var de lite långtråkigt eftersom hela min släkt på pappas sida i stort sett var där och jag har typ aldrig träffat hälften av dem.. Lite roligt är det ju faktiskt att mina kusiners barn är lika gamla som mig hah! Tog även upp att jag ville flytta med mamma. Hon vill väl egentligen också flytta, men är lite orolig för Anton eftersom han måste byta skola.. Får se hur det blir. Jag skulle i alla fall tycka det skulle vara jääävligt skönt. Är såå trött på Segeltorp. 
Nu ska jag gå och hålla älsklingen sällskap.. 
PUSS! 

Kväll

Kvällen har väl varit helt okej. Alex kom hit vid 4 ungefär och vi började med att titta på ett Gossip girl avsnitt och därefter 1408, som var VÄÄÄÄLDIGT konstig om jag får säga det själv.. Den var helt osammanhängande typ. Nåja..
Efter filmen kom Louise och Emma hit i väntan på något annat att göra, men ingen av oss orkade väl riktigt med tanke på att det var storm ute + att vi inte hade något att göra. Vi satt mest i mitt rum och pratade. Jag lockade Emmas hår också, det blev skitfint. Tror dock inte hon blev lika nöjd själv, men det är ju tur att alla har olika smaker! :) Nu ska väl jag och Alex fortsäta titta på någon bra film och sedan tagga ner till källaren där vi oftast spenderar nätterna :) Pussselipussss!


mys

Snart kommer äntligen alex! En timma senare en vad han sa, men ändå.. Vi ska titta på film, tror jag, med sig har han lite gott :) Vad som händer ikväll är fortfarande inte bestämt, men hoppas på något roligt! Visserligen håller jag på att bli förkyld, tack vara att jag stog ute igår, men förhoppningsvis så väljer förkylningen att inte slå till på riktigt förrän imorgon! Kom att tänka på att et bara är en  1 ½ vecka kvar tills jag fyller hår... Jag vet fortfarande inte vad jag önskar mig, kan inte någon komma med förslag?! Funderar på en weekend till New York med mammi, men jag vettefan alltså.. Men et blir nog bra ändå.

Kan tråka ut er med att lägga ut en bild på sötis millan som låg och sov i min säng nyss, hah! min bebis :)
Bilden är tagen med min skit mobil kamera, men ändå :)

image21


Trevlig lördag!

lista

Som jag skrev i tidigare inlägget hade jag lite tråkigt.., Dock så var det mycket svårare att fylla i listan än vad jag trott. Vissa har jag verkligen behövt tänka igenom för att komma fram till vad jag tror, men har säkert kryssat i fel på några...

1) rökt cigarr [ ]
2) dricker/ druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 5


11) umgåtts med mördare [x]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skärt dig själv [x]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [/]
TOTAL: 7½



21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [ ]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [ ]
24) varit hos en psykolog [ ]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [ ]
27) tagit sönder någons biljett [ ]
28) varit med på att ta sönder något [ ]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 3


31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [ ]
35) sniffat något [x]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [/]
38) bärt t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 5½


41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [ ]
45) stulit något [ ]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [ ]
47) svimmat [ ]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [ ]
50) haft någon snokande i ditt rum [?]
TOTAL: 2


51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) tagit sönder en spegel [ ]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ ]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 5


61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [ ]
67) mobbat någon [ ]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [ ]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 5


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [ ]
73) velat ha kompisens pojkvän [ ]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [ ]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [ ]
TOTAL:  3


81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [ ]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [x]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [ ]
TOTAL: 7


91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [x]
98) använder eyeliner [/] (inte alls ofta)
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 7½

TOTAL: 50 ½


10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see you in hell


tråååk

Jag har så JÄVLA tråkigt. Det finns ingenting att göra och jag känner mig bara allmänt irriterad på allat och alla. Plus är i alla fall att älsklingen kommer tillbaka om 1 och en halv timme :) Har laddat hem ett gossip girl avsnitt och håller på att ladda hem en film så det blir väl av att titta på någon av dem kanske..
Funderar på att göra någon sorts lista elelr något snart.., kanske är lite underhållande i alla fall?
aja, you'll hear from me soon :)

Glad

Hej! Vaknade väldigt tidigt idag, för ungefär en timme sen.
Tråkigt, för det hade varit väldigt skönt att få sova ut ordentligt, men jag överlever nog. Gårdagen blev inte riktigt som planerad. Det var meningen att vi skulle på fest i Fruängen. Vi åkte dit och väntade i en halvtimme, eftersom det var då de hade sagt att de sklle komma, men nej. Det gick en timme, en och en halv timme, TVÅ timmar stog vi i Fruängen centrum och frös.
Ja, till slut orkade jag inet mer helt enkelt. Så jag och Emma tog 704 hem. Förlåt alla ni som tyckte att jag var tråkig som gick hem, men jag ska säga er att om jag inte hade gjort det så hade jag nog varit betydligt mer förkyld idag än vad jag är nu. Hoppas ni hade kul i alla fall!
När jag loggade in på blogg.se idag fick jag även reda på en väldigt rolig överasskning. För några dagar sedan gick jag med i en tävling, mest på skojs skull. Eftersom jag ändå aldrig vinner något. Nu visade det sig dick att jag faktiskt vann! Ett para bamboo örhängen, tyvär så hade jag glömt att länka i min blogg. (Hade totalt missat det, tror inte ens jag sett att det stog) så det återstår väl att se om jag får örhängena eller inte...
Resten av dagen har jag ingen aning om vad som skall göras. Alex ska hjälpa sin pappa med flytten i några timmar och mina tjejkompisar har nog inte vaknat än. Kanske ska fortsätta lite med gymnasievalet, med mamma vid min sida denna gången.., nåja, får se hur det blir!
Lägger in en gammal goding på mig och Louise förresten, hah! Bara för att liksom.. Observera att vi inte är särskilt seriösa...


Pussss!

Fredag

Hallå där :) Skar snart börja fixa mig inför utgången med brudarna. Ser ut som att det blir fest här, i Segeltorp, tråkigt.., men det blir väl vad man gör det till! Tänkte hursomhelst bara uppdatera loggen lite grann och berätta lite om dagen. Skolan flöt på väldig tsnabbt för att vara en fraedag och vi fick sluta 25 min tidigare, trots det slutade vi seeent... 15.15 :/ Efter skolan åkte jag Louise och Emma till fruängen för att sola. Jag solade i 20 minuter, men det syntes inte så mycket ch emma solade i 8. Mamma hämtade oss vid solariet och skjutsade hem Emma och Louise. Vi skulle nämligen åka och förbi elgiganten och titta på locktång. Hittade en som verkar ganska bra som är från babyliss, men har inte hunnit pröva den ännu. Köpte även en grå t-shirt som man kan ha både till leggings och jeans från hm. Innan jag slutar vill jag bara påminna alla därute (trots att jag vet att INGEN egentligen bryr sig) att jag fyller år snart! :D Om 12 dagar faktiskt, vet dock inte alls vad jag önskar mig så det är väl kanke inte så mycket att se fram emot.., men aja. PUSSS hoppas alla har en grym kväll! 

God morgon

God morgon allihopa :) Nu sitter vi i datasalen, igen. Svenska är det just nu och jag har varit klar med mitt arbete ett bra tag nu så jag tänkte att jag åtminstone kunde öva på mina skills att skriva haha... Det är jävligt mycket snack om gymnasiet just nu, själv är jag ju som sagt i tidigare inlägget i stort sett klar. Får se hur det blir :)
Dagens absoluta plus är att det är fredag!!!! Ut och festa med tjejerna ikväll i alla fall :) Får se var, men det går nog bra :D Nej men nu ska jag sluta, slutar snart :P PUSSSSS

Jag var bara tvungen...

GODNATT! :) hahah, ja jag vet, jag är såååå löjlig.

Duktig

Vet ni vad jag har gjort? Jag har börjat att välja gymnasium och det känns faktiskt ganska bra. Tror att det kommer lösa sig till slut. Får se om jag får med mig någon bekant på vägen, men det spelar inte så stor roll egentligen.. eller jo ganska, men jag överlever även om det skulle vara så att jag inet känner någon.. Är inte riktigt klar än men om någon vecka eller så.. :) PUSS på er!

Jag har blivit kär..

Surfade runt på lite olika sidor med kläder och skor och hittade två nya kärlekar.
  VILL HAAAAA!


I väntan på annat..

... så sitter jag nu här hemma hos alex och bloggar. Han hjälper sin pappa att packa upp, eller var det bära? Nåja hursomhelst.. Funderar på att ladda hem Gossip Girl, samt titta om nya Desperate Housewives har kommit ut :) Skulle vara mysigt med någon bra film också, men har ingen aning om vad det skulle vara i så fall.. Någon som har något förslag? Ni kan också ge lite förslag på vad jag ska skriva om, så att det inte bara blir massa tråk och sånt! Kommentera gäääärna, pusssssiss!

tråkigt

Jag hade lite tråkigt så har suttit och tittat igenom en jävla massa bilder nu och tänkte lägga ut några :) Vissa ör inte så bra kvalitet och så men ändå... De första bilderna är från thailand och de två andra tog jag idag eftersom jag hade lite tråkigt (a) 
    


Torsdag 17/1

Tjo! Idag är jag hemma från skolan... Hade ont i huvudet när jag vaknade, sen tyckte jag inte att det var så mycket viktiga lektioner (a) Har inte gjort så mycket idag eftersom jag skulle ha haft sovmorgon till halv elva så har jag istort sett bara vaknat och ätit, kollat lite på tv och så också. Just nu har jag precis tittat igenom massa gamla (och ganska nya) bilder på datan, kanske lägger in någon i bloggen sen :) Det är ju alltid så kul att titta på gamla bilder på mig eftersom att jag inte är mig särskilt lik direkt ;p Aja, nu ska jag väl gå och göra lite annat kanske skriver lite sen igen :)


Onsdag 16/1

Hallå där! Har engelska lektion nu, men jag blev klar med mitt arbete för typ en halvtimme sen så har mest chillat, kollat lite andra bloggar och sådär, så tänkte att jag skulle skriva lite i min egen blogg :) Igår gjorde jag inte mycket alls faktiskt. Jag var i skolan, ganska självklart och dagen flöt på bra. Efter skolan så var jag med min älskling. Efterso mdet var våran 7 månaders dag så skulle vi "fira" (haha, ta inte detta seriöst, det var mer en ursäkt för att få äta ute) genom att äta på maestro, hah! Älsklingen bjöd mig på en kebab med bröd och en cola light, själv tog han en bussola, gansak ointressant men ändå (a) Skolan är för tillfället faktiskt gansak skön, har min första läxa imorgon och sen är det ju lite redovisningar och sånt men ändå.. Däremot har jag NO fucking idea vad jag ska välja för gymnasium längre. Hade tänkt att välja Östra real sammhälle juridik, men NEJ det får jag självklart inte välja för att jag går i fitt huddinge och syon trodde att det ABSOLUT inte skulle finnas några platser kvar.. Så nu är de väl mikael elias, jensen, eller möjligtvis SP på östra real.. får se alltsåååå..
PUSS

14/1-08

Tjo Emma och Louise! :D
ni är ju de enda som vet att min blogg är uppe igen så.., haha.
Det var ett tag sen jag skrev nu, men blev löite sugen på att skriva av mig när jag läste de andra inläggen.
Sen självklart förstår jag u at ni har saknat min blogg SÅÅ mycket, var ju bara tvungen att sjänka er lite glädje.
Idag är det alltså måndag, bajsdag om jag får säga det.
Har mest chillat i skolan med Louise och Emmis.
Efter skolan drog jag till skärholmen med da bitches. Hittade lite söta saker. 
En brun stickad kofta och ett svart bandeau linne från Vero moda, båda tå var på rea så kostade endast 148 kr, men ville köpa en vanlig svart t-shirt att ha till koftan också så slutsumman för klädena blev 210 kr :D 
Väldigt billigt tycker jag faktiskt. När vi var klara i skärholmen, vid ungefär samma tidpunkt som mina fötter hade dött började vi gå (saktaaaaa, men säkert) till busshållplatserna. Eftersom jag skulle till älskling så var jag ju tvungen att ta 710, trots att 707 kom innan.. Buhuhu fick sitt själv och vänta i säkert 6 minuter! 
Nej, men jag klarade mig ganska bra faktiskt :) Sen jag kom hit har vi inte gjort så mycket. Alex skulle montera upp något diskställ som hans pappa hade köpt medan jag kokade tortellini och därefter har vi kollat på två desperate housewives avsnitt, vilket var väldigt irriterande för nu är det jättespännande och nästa avsnitt är inte ute!!!!!!!! HAH 
När DH var slut så ville alex ladda hem något svenskt humorprogram som hette hjälp, inte särskilt bra om jag får säga det själv.., men helt okej underhållning en måndag kväll som denna. 
PUSS på er!  


RSS 2.0